Søknad til Sponsor- og Eventprisen 2019

SØKNADSFRISTEN ER UTLØPT. Kontakt daglig leder i foreningen, Hege Mauroy, ved spørsmål.

Sponsor- og Eventprisen har ti kategorier: Årets Idrettsponsor, Årets Kultursponsor, Årets Samfunnsengasjement, Årets Sponsorobjekt, Årets Eventbyrå, Årets Sponsorkampanje, Årets Eksterne Event, Årets Interne Event og Årets Perle.
Den siste kategorien, Årets Bransjepris, er ikke søkbar.

• Det er ingen begrensning på antall søknader du kan sende inn og du behøver ikke være medlem for å søke.
  • Søknadsfristen er mandag 12. november kl. 12.00. (Prisene deles ut 6. februar  - hold av datoen!)

Statutter til Sponsor- og Eventprisen finner du HER

OM SØKNADSSKJEMAET:
Nytt av året er:

• Du kan skrive litt på en søknad, lagre kladden og så hente den opp for å gjøre søknaden ferdig en annen gang.
    Det er viktig at du henter opp kladden i samme nettleser som du lagrer i og at du ikke sletter nettleserlogg og midlertidige nettleserdata i mellomtiden. Du kan lagre én kladd av gangen i én nettleser.
  • Du kan forhåndsvise (se på) søknaden før du sender den inn.
  • Du kan laste ned en pdf av søknaden før du sender den inn.
  • Flere av feltene i søknaden har maksimumsbegrensning på antall tegn.

Skjemaet under skal benyttes for alle søkbare (9) kategorier:

• Felter i skjemaet merket med * må fylles ut.
  • Skriv kort og tydelig. Du behøver absolutt ikke å skrive til maksgrensen på antall tegn.
  • Eventuelle lenker relatert til søknaden skrives inn i selve søknaden, eksempelvis lenker til www og relevante sosiale medier.
  • Det er det utfylte søknadsskjema som vektlegges, ikke eventuelle vedlegg (max to vedlegg).
  • Dersom det foreslås delt pris mellom prosjekteier og rådgiver(e), må dette spesifiseres i dertil merket punkt.
  • Søker du på vegne av andre enn deg selv, husk å spesifisere det under nest siste punktet på skjemaet: Annen relevant informasjon.

(Inspirasjon: Se eksempler på tidligere vinnersøknader HER)

Når søknaden er ferdigskrevet og du har trykket på den røde knappen "Send inn søknad", får du opp et skjermbilde som sier "Takk for din søknad til Sponsor- og Eventprisen 2019". Da er søknaden din mottatt hos oss.

All informasjon i søknaden blir behandlet konfidensielt. Juryen har taushetsplikt i forhold til den informasjon de får kjennskap til. Juryen har anledning til å flytte søknader fra en kategori til en annen. Se juryen HER

Betaling:

• For medlemmer: Det koster kr 750 per søknad/per kategori. Det påløper ikke mva.
  • For ikke-medlemmer: Det koster kr 1500 per søknad/per kategori. Det påløper ikke mva.

Lurer du på om du skal søke? Hvilken kategori? Er det noe du er usikker på? Ingen spørsmål er for små, ta kontakt med styrets representant i juryen Kirsti Bjerva - hun kan geleide deg. Og hun gjør det gjerne!

Søknadsskjema starter her: