Søknad til Sponsor- og Eventprisen 2018

Søknadsportalen er åpen! Du finner søknadskjemaet lenger ned på siden.

SØKNADSFRISTEN UTLØPER MANDAG 13. NOVEMBER KL. 12.00

Sponsor- og Eventprisen har ti kategorier: Årets Perle, Årets Innovasjon, Årets Idrettsponsor, Årets Kultursponsor, Årets Samfunnsengasjement, Årets Eksterne Event, Årets Interne Event, Årets Sponsorkampanje og Årets Sponsorobjekt.
Den siste kategorien, Årets Bransjepris, er ikke søkbar.

Du behøver ikke være medlem for å søke.

Statutter til Sponsor- og Eventprisen finner du HER

OM SØKNADSSKJEMAET:

• Skjemaet under skal benyttes for alle søkbare (9) kategorier.
  • Felter i skjemaet merket med * må fylles ut.
  • Skriv kort og tydelig. Én side med beskrivelser og begrunnelse er nok.
  • Eventuelle lenker relatert til søknaden skrives inn i selve søknaden, eksempelvis lenker til www og relevante sosiale medier.
  • Det er den skriftlige søknaden som er den viktige, ikke eventuelle vedlegg i form av bilder, filmer eller liknende. Maks to vedlegg.
  • Dersom det foreslås delt pris mellom prosjekteier og rådgiver(e), må dette spesifiseres i dertil merket punkt.
  • Søker du på vegne av andre enn deg selv, husk å spesifisere det under nest siste punktet på skjemaet: Annen relevant informasjon.

All informasjon i søknaden blir behandlet konfidensielt. Juryen har taushetsplikt i forhold til den informasjon de får kjennskap til. Juryen har anledning til å flytte søknader fra en kategori til en annen. Se juryen HER

Betaling:
For medlemmer: Det koster kr 750 per søknad/per kategori. Det påløper ikke mva.
For ikke-medlemmer: Det koster kr 1500 per søknad/per kategori. Det påløper ikke mva.

Lurer du på om du skal søke? Hvilken kategori? Er det noe du er usikker på? Ingen spørsmål er for små, ta kontakt med styrets representanter i juryen Ann-Kristin Syversen eller Kirsti Bjerva - de kan geleide deg. Og de gjør det gjerne!

Søknadsskjema starter her: