Om arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2020

Årets program er klart - meld deg på her

Det blir Fagdag, Prisutdeling og Fest.

• TEMA for Fagdagen er: EXPERIENCE, Cause & Effect - med plenums- og parallellsesjoner
  • Atten Priser skal deles ut

4. mars 2020

MEET Ullevaal

Meld deg på nå!

Vi har gleden av å annonsere at Nicolay Ramm vil være vår konferansier under kveldsprogrammet! Klikk deg inn på påmeldingsskjemaet for å se en hilsen fra Nicolay.

I tillegg slipper vi nå en drøss av andre godbiter fra programmet, bare ta en titt under!

Program Sponsor- og Eventprisen 4.Mars på MEET Ullevaal

08.30   Registrering og frokost

08.45   Dørene åpnes

09.00   Velkommen til Sponsor-og eventprisen ved konferansier Lasse Berre

17.00   Fagprogram slutt

17.00   Afterwork

17.00   Aperitiff

18.30   Middag, prisutdeling og fest ledet av Nicolay Ramm

I tillegg kan vi love deg fantastiske underholdningsinnslag og prisutdelinger gjennom både dag og kveld

*Vi tar forbehold om endringer i programmet

Fagprogram med blant annet:

Pellegrino Riccardi - Verdien av tillit og menneskelige relasjoner i en tid full av teknologi

Christine Spiten - Det nye havlandet

Carlsberg - Liverpool

Ingrid Lorentzen

Nils Petter Nordskar – Din beste pitch.Detaljene som gjør at du lykkes

Josh Stinton – Creating meaningful engagementin new and adventurous ways

Sofaprat med byråledere i eventbransjen

Parallellsesjoner – Sponsor og Event, ledet av Ketil BørsteinStensrud i Palmesus og Nils Apeland i Talerlisten

Håkon William Skog Erlandsen – Chasing Summits

Elaine Eksvärd - Hvordan få folk til å like deg på tre minutter

Ole Petter Hjelle – Det digitale dopet - Hvordan hjernenvår påvirkes av teknologi

Underholdning og afterparty

Det blir en spennende og lærerik fagdag, og vi har allerede nå gleden av å røpe følgende godbiter:
Elaine Eksvärd, Sveriges retorikk-dronning, med foredraget "Moderne retorikk: Kunsten å få folk til å ville lytte!". Elaine Eksvärd er Sveriges mest anerkjente retorikk-rådgiver og en inspirerende og morsom foredragsholder. Hun har kurset tusenvis i hvordan å kommunisere bedre, og gjør det med hjerte, humor og historier. Elaine har skrevet flere bøker om retorikk og kommunikasjon og er ofte på TV for å kommentere andres kommunikasjon. I dette foredraget vil hun gi deg tipsene som gjør at dem du snakker med får lyst til å høre.

Talerlisten AS

For medlemmer:

Kun fagdag:
2450,-

Fagdag, prisutdeling og fest

3950,-

Kun prisutdeling og fest:
2450,-

Ikke medlemmer:

Kun fagdag:

Fagdag, prisutdeling og fest
5950,-