Om foreningen

Sponsor- og Eventforeningen er en interesseorganisasjon for virksomheter som bruker sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy. Disse er sponsorer, sponsorobjekt eller et eventselskap. Foreningen har i dag rundt 200 medlemsvirksomheter.  Se medlemsoversikten HER

Foreningen ble stiftet i 2001, da kalt Sponsorforeningen. Siden Event ofte er et naturlig element i sponsorarbeidet, ble foreningen utvidet til å hete Sponsor- og Eventforeningen i 2005.

Vår visjon er: Sammen skaper vi verdifulle opplevelser

Foreningen har som formål å være et forum for kompetanseutvikling, erfaringsutveksling og inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

Dette gjør vi ved å arrangere fagmøter av ulike slag og tilby nettverksarenaer gjennom hele året, Det hele toppes med å dele ut Sponsor- og Eventprisen på vårt årlige bransjearrangement bestående av en hel fagdag, med påfølgende prisutdeling og fest. Sist, men ikke minst, gir vi medlemmene våre jevnlige nyheter på nett og i vårt ukentlige nyhetsbrev.

Foreningen har et aktivt styre. Hver styrerepresentant har sitt eget ansvarsområde og lager en egnet komité for å planlegge og gjennomføre oppgaver innen sitt felt.
Se hvem som gjør hva HER

Vi har et aktivt forum og et verdifullt nettverk som du kan bli en del av! Her møter du representanter fra næringslivet, idrett, kultur og humanitære organisasjoner, samt byråer innen event -og sponsing. 

 

Om foreningen

Årsberetning

Årsberetninger i perioden 2008 - 2020

Vedtekter

Vedtekter - stiftet 16. januar 2001, sist endret på Årsmøtet 22. mars 2018

Kompetanseutvalg

Ansvarsområder og komiteer gjeldende frem til Årsmøtet i mars 2022.

Styret

I styrets sammensetning er det lagt vekt på kunnskap og bredde i faget. Styremedlemmene som er valgt…

Administrasjonen

Administrasjonen i Sponsor- og Eventforeningen.

Vårt arbeid

Sponsor- og Eventforeningen er en ideell organisasjon som ble stiftet 16. januar 2001. Foreningen ha…

Strategiplan 2019-2021

Planen ble vedtatt på styremøte 4. september 2019.

Personvernerklæring

Sponsor- og Eventforeningen tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret…