Vil du være vår høyre hånd i 2020?

- Til foreningens årlige Frokostmøter og Fagforum trenger vi en profesjonell eventpartner. Nå går vi ut og spør om du vil være nettopp det, forteller daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Eventpartner 2020

Vil du være vår eventpartner til foreningens fire Frokostmøter og to Fagforum?

Opp igjennom årene har foreningen hatt uvurderlig hjelp av flere eventpartnere - og nå sist fra Fieldwork til dette formål. Avtalen med Fieldwork utløper i år.

- Det vi trenger er flere hender og gode hoder til forberedelser, tilrettelegging, produksjon og oppfølging slik at våre medlemmer blir mest mulig fornøyde på disse seks arrangementene, sier Mauroy.

Det dreier seg hovedsaklig om praktisk hjelp, heri inkludert fotografering av stemningen og filming av selve foredragene på fire Frokostmøter.

- Fagforum har ingen direkte foredrag og trenger derfor ingen filming. Ellers er det veldig likt, men i mindre skala. Og det skjer to ganger i året, forteller Mauroy.

Nå åpner for at våre eventmedlemmer kan få vist seg frem. Ta snarest kontakt med foreningen om du vil vite mer eller er interessert i at ditt byrå skal være foreningens høyre hånd i 2020 på ovennevnte seks arrangementer.

Kontakt daglig leder Hege Mauroy, enten via epost hm@sponsevent.no eller på telefon 930 60 390

30. oktober 2019