Vi vil ha din mening

Sponsor- og Eventforeningen er allerede i gang med planleggingen av selve arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2020.

Prosjektgruppen for arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2020 er i gang: HVA SYNES DU?

Tron Mathisen, Linda Eng Strand, Ann-Kristin Syversen og Stian Grøstad vil ha din mening!

- At årets arrangement ble evaluert til det beste, er ingen hvilepute. Nå ønsker vi å få din mening slik at vi kan lage bransjesamlingen til neste år enda bedre, sier Hege Mauroy, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

Ta deg tid til disse seks spørsmålene i dag!

HVA SYNES DU?
Seks spørsmål om arrangementet Sponsor- og Eventprisen 2020:

Hvordan stiller du deg til at noen av priskategoriene blir ferdigjuryert på selve arrangementet? Dette kan for eksempel skje ved at nominerte i noen kategorier gir en kort presentasjon til juryen og at deltakerne på arrangementet kan høre på disse presentasjonene. Juryen beslutter deretter vinnerne.