Vi søker ny daglig leder

På dagens Frokostmøte ble det offentliggjort at foreningens daglige leder gjennom mange år, Hege Mauroy, har sagt opp sin stilling for å søke nye utfordringer.

- Hege har forstått verdien av å levere det lille ekstra og har lagt sjela si i arbeidet for foreningen, sa Nybø. Er du interessert i stillingen?

Les mer

Styreleder, Gunnar Glavin Nybø, takket Hege for godt samarbeid gjennom mange år og for topp innsats og engasjement som hun har vist for foreningens medlemmer i sin rolle som daglig leder.

- Hege har bidratt til at våre faglige møteplasser har blitt gjennomført på egnete steder med god servering, med godt faglig innhold og med svært godt besøk, fortalte Nybø fra scenen.

Han la også vekt på hennes forretningssans og struktur i forhold til en god og stødig forvaltning av foreningens verdier.

- Hege har forstått verdien av å levere det lille ekstra og har lagt sjela si i arbeidet for foreningen. Hun har bidratt til å legge en solid grunnstein for sin etterkommer og sørget for en betydelig vekst i sin periode som daglig leder, sa Nybø.

Mauroy forteller selv:

- Disse elleve årene har vært en innholdsrik periode med mange flotte opplevelser. Foreningen er godt rustet for videre fremgang, alle piler peker oppover i forhold til medlemstall og besøkstall. Nå vil jeg bruke min kunnskap og erfaring til nye verdiskapende opplevelser i en ny hverdag.

Mauroy har sin siste arbeidsdag 31. desember og foreningen er allerede i gang med å rekruttere ny daglig leder.

- Dersom du er interessert i en spennende lederjobb der viktige drivere for å lykkes i rollen er kunnskap, nettverk og relasjoner er det bare å ta kontakt med Teft, avrundet Nybø.

Stillingsannonsen finner du HER 

 

 

18. september 2019