Verdiprosjektet «Like Muligheter» fyller ett år!

12. januar 2021 gikk startskuddet for verdiprosjektet «Like Muligheter».

 Et samarbeid mellom Idrettsforbundet, særforbund, klubber og partnere der midler blir øremerket kvinneidretten.

 

«Like Muligheter» har satt tydelige mål og tiltak for å nå disse, og sammen med våre fantastiske ambassadører - Maren Lundby, Grace Bullen, Amalie Iuel, Caroline Graham Hansen og samarbeidspartnere kan vi se tilbake på et veldig spennende år.

 

Maren Lundby og resten av hoppjentene fikk endelig hoppe i stor bakke i VM, og i 2022 har hopplandslaget et historisk bra program for kvinnene. Det er ansatt landslagstrener for kvinnelige brytere med et landslagstilbud i Oslo for 8-12 kvinner, og i friidrett tar flere kvinner trener 2- og 3 utdannelse.

 

Nå fortsetter det gode arbeidet vi har begynt på! Får jentene hoppe skiflygning i 2023?

 

Fokuset på Like Muligheter i idretten har aldri vært større, og prosjektleder Marianne Aasland gleder seg over engasjementet som er der ute.  

 

«Å jobbe med Like Muligheter har vært veldig givende! Dette er et tema mange er opptatt av - og nå ønsker man handling og ikke bare fine ord i en handlingsplan. Prosjektet fokuserer på å jobbe på tvers av flere idretter og med flere sponsorer - noe som gjør at vi kan både lære og dele erfaringer med hverandre. All den tid vi setter konkrete mål og tiltak og rapporterer på det, gjør at vi også opprettholder fokus på en veldig bra måte. Dette sammen med budskap fra våre ambassadører gjør at vi når ut til mange», sier hun og legger til:

 

«Like Muligheter ønsker å bidra til en nasjonal dugnad hvor mange bidrar. Vi heier på alle som gjør gode tiltak og aktiviteter. Vi jobber nå med konkrete sponsorer, forbund, klubber og ambassadører, og målet er å finne de riktige prosjektene. Vi har ambisjon om å presentere flere nye idretter og sponsorer i løpet av 2022», avslutter hun.

 

Følg @LikeMuligheter i sosiale medier for flere oppdateringer og aktiviteter fremover!

Kilde: Aasland/Graff & Partners