Vender tilbake

Wallmans Oslo meldte seg ut av Sponsor- og Eventforeningen. Nå er de tilbake.

- Vi jobber stadig mer med sponsor- og eventmarkedet og ser at våre kunder bruker oss til mer og fler eventer enn det de gjorde tidligere, når de selv skal markedsføre seg, forteller Lise Annett Smith Business Relations Manager i Wallmans Oslo.

Les mer om Wallmans ved å klikke på logoen under.

Hun fortsetter:

- Dette gjør at vi nå ønsker oss tilbake til Sponsor og Eventforeningen, for å bli tettere på dette nettverket i Norge.

Wallmans Oslo ble etablert for sytten år siden og ligger rett ved Akerselvas foss i Mølleparken.

Se video fra et av showene ved å klikke HER

- Vi ønsker at flere skal kjenne til oss som et eventhus, når vi nå til høsten sparker i gang med sesong 17 med dinnershow og nye spennende eventer. Vi satser også på vårt turnekonsept Wallmans On Tour, som vi merker økt etterspørsel av og bookinger til i forbindelse med eventer og aktivering av sponsorater. Dette er spennende!, forteller Smith.

Tekst: Hege Mauroy

15. mars 2017