Velkommen til Morodalsfestivalen

Morodalsfestivalen er en musikkfestival med fokus på inkludering. Nå er den inkludert i foreningen.

- Dette er en festival spesielt tilrettelagt for utviklingshemmede, men også for alle andre som elsker musikk. Vårt fokus er å skape en arena for dialog, mangfold og felles positive opplevelser, forteller festivalsjef Stine Sannerud.

Morodalsfestivalen er en frivillig organisasjon og festivalen arrangeres en gang i året.

- Vi er et aktivt styret som arbeider hele året. Styret og andre frivillige legger ned i overkant av 2300 timer med frivillig arbeid for å planlegge, finansiere, markedsføre, forberede og gjennomføre Morodalsfestivalen, sier Sannerud.

I 2018 arrangeres festivalen for tiende gang. Fra starten i 2008 med 400 festivaldeltagere til å nå publikumsrekord i 2017 med 1950 besøkende. Festivaldeltagerne kommer fra hele Norge samt Sverige, Danmark, Nederland og Spania.

Stine Sannerud

- Morodalsfestivalen har en god, men kortsiktig økonomi. Vi har vært heldige med fond og stiftelser så langt, men jobber hele tiden mot næringslivet for å få til mer langsiktige avtaler, sier festivalsjefen.

Festivalen er helt avhengig av sponsorsamarbeid fra næringslivet for å kunne drives videre.

- Vi melder oss inn i Sponsor og Eventforeningen for å være synlige og kunne knytte til oss kontakter i næringslivet. Vi er beredt til å yte tilbake og håper å kunne dele erfaringer med andre organisasjoner som er i samme båt som oss, forteller Sannerud.

Besøk vårt nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy