Velkommen til INTERSPORT

- Vi ser fram til å være en del av Sponsor- og Eventforeningens nettverk, sier Anders Corwin Bristøl, Kategori- og markedsdirektør i INTERSPORT.

Vårt nyeste sponsormedlem: INTERSPORT

- Jeg kjenner godt til den gode jobben foreningen gjør fra mine tidligere arbeidsplasser, sier Kategori- og markedsdirektør Anders Corwin Bristøl

Anders kom til INTERSPORT i februar, men har mange års erfaring fra sportsbransjen. Han har tidligere vært salgssjef i The North Face og salgs- og markedsdirektør i Craft. Sponsor- og Eventpriser har det også blitt.

INTERSPORT har i en årrekke jobbet med sponsorater, både nasjonalt og internasjonalt.

- Vi opplever at sponsormarkedet er i stor endring, og at det stadig åpner seg nye muligheter. Vi ser derfor fram til å delta på fagmøter og seminarer i regi av Sponsor -og Eventforeningen, samt å diskutere muligheter med andre medlemmer, sier Selma K. Lie, markedssjef i INTERSPORT

- INTERSPORT er i dag en av verdens største sportskjeder, med ca. 5500 butikker i 44 land. I Norge har vi litt over 100 butikker, og vår visjon er å være den prefererte ekspertbutikken i alle de markedene vi er til stede, sier Anders Corwin Bristøl.

Det internasjonale hovedkontoret ligger i Sveits. I Norge er hovedkontoret i Oslo. Kjeden drives av Gresvig AS, et retailselskap med både egneeide og franchise butikker.

Les mer om vårt nyeste medlem her

 

 

Tekst: Julie Skrøder

19. juni 2018