Velkommen Cactus

Hans Martin Flasnes er daglig leder i Cactus Kommunikasjon og omtaler seg selv som markedsrådgiver i hverdagen. Nå er både daglig leder og markedsrådgiveren blitt medlem.

- Vi melder oss inn i Sponsor- og Eventforeningen grunnet økende etterspørseletter våre tjenester innen event, sier Flasnes.

Navnet Cactus, forklarer han, har å gjøre med at kaktusene er svært hardføre, både utfolder seg og vokser tross karrige utviklingsvilkår. Grunnet allsidigheten i arbeidet, forteller Flasnes med et smil, at han riktignok føler seg mer som en potet.

- Vi vil dra nytte av nettverket og kompetansen i foreningen og knytte til oss samarbeidspartnere til våre eventer.

Cactus har over 10 års byråerfaring innen reklame, kommunikasjon og event. Virksomheten er lokalisert i Namsos.

Les mer om vårt nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy

16. januar 2018

(toppbildet: Fra Teveltunet, Hans Martin Falsnes og Hallgeir Lundemo. Foto: Trønder-Avisa)