Vår Prispartner 2019

- Etter en samlet vurdering trakk JCP det lengste strået, sier Hege Mauroy, daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

JCP er valgt som eventpartner til spons- og eventbransjens årlige høydepunkt, Sponsor- og Eventprisen, med Fagdag på dagen og Prisutdeling på kvelden.

- Vi hadde flere som ønsket å være vår partner. Det er meget gledelig og viktig for oss – som knutepunkt for en samlet opplevelsesbransje, forteller Mauroy.

Leder for JCP Event, Managing Director Gjermund Hellan, sier dette om at partnervalget falt på dem:

- For JCP er det en glede å jobbe med Sponsor- og Eventprisen. Vi ønsker sammen med Sponsor- og Eventforeningen å skape et arrangement som gir bransjen heder&ære og den muligheten for faglig utvikling den fortjener. En god møteplass for oss som lever for å skape magiske øyeblikk for andre.

I 2018 bikket Sponsor- og Eventprisen for aller første gang 300 påmeldte.

- Vår felles ambisjon går kun en vei, og det er opp. Vi er i gang med flere nye grep til neste års arrangement, så vel faglig som opplevelsesmessig og ser derfor for oss enda flere deltakere i 2019, sier Mauroy.

Hun lover at noen go’biter for den kommende Sponsor- og Eventprisen skal slippes utover denne høsten.

Prosjektleder Torgeir Kjepso i JCP Event er derfor, han også, i full gang med forberedelser på flere områder og på mange plan for å levere dette.

Topp-bildet: Gjermund Hellan og Torgeir Kjepso - begge JCP

5. oktober 2018