Vålerenga med ny stadionsponsor

Det oslobaserte teknologiselskapet Intility er blitt Vålerenga Fotballs nye partner. Arenaen får dermed navnet "Intility Arena".

I september ble Vålerengas nye Fotballstadion åpnet, og det var på en pressekonferanse i forrige uke at klubben presentere den nye sponsoren. Det melder nettavisen.

- Jeg er veldig happy med at vi nå har funnet en partner som er lokal og som i tillegg har verden som sitt marked. Jeg synes det er kjempekult at vi etter så lang tid har kommet fram til sånn løsning med en så riktig og bra partner, sier daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, til Nettavisen.

Det har vært en lang prosess med å få på plass en slik avtale for den nye arenaen, forteller han til nettavisen.

- Vi har både lokal og regional tilknytning, med verden som marked. Kontantsummen er på et riktig nivå, og tillegg kan de bidra til teknologisk utvikling, så føler jeg at dette er veldig riktig, sier han videre.

Avtalen mellom partene strekker seg over ti år, opplyser Espeseth, men påpeker at det vil bli en evaluering av samarbeidet midtveis i avtalen.

Espeseth forklarer at avtalen er verdt veldig mye.

- Det er mye verdier i et sånt partnerskap. Cash-delen ligger på et fornuftig nivå, men det er også et partnerskap med et av de fremste teknologiselskapene i Norge. Vi håper det kan løfte oss til Champions League-nivå på IT og teknologi, sier han.

I tillegg til Intility Arena finner vi i Norge blant andre Color Line stadion, Komplett Arena, Aker stadion og Skagerak Arena.

(Kilde: Nettavisen)

 

 

Tekst: Julie Skrøder

16. oktober 2017