Utvider staben

Konsulentselskapet Aasland Graff & Partners fortsetter veksten og ansetter ny kommersiell leder.

Marianne Aasland kommer fra stillingen som kommersiell leder på Meet Ullevaal. Hun har jobbet tett med store deler av næringslivet og vært involvert i en rekke store events innen musikk og idrett. Hun har også flere års erfaring som salgsdirektør i hotellbransjen.

- Aasland Graff & Partners har spennende oppdragsgivere og kombinasjonen næringsliv, idrett og kultur er midt i blinken for meg. Det er svært motiverende å bli en del av prosjektene, og jobbe i et sterkt tverrfaglig miljø, sier Marianne Aasland, som starter i stillingen på nyåret.

Aasland Graff & Partners jobber med kommunikasjon, innholdsproduksjon, kommersiell rådgivning og forhandlinger. Byrået ble etablert i fjor høst av Svein Graff og Ronny Aasland med Miguel Sørholt på eiersiden. 

- Dette blir en verdifull tilvekst for selskapet. Marianne kjenner idretten og næringslivet, og hennes personlige egenskaper og erfaring som kommersiell leder passer veldig godt med oppgavene våre og utviklingen vi ønsker i Aasland Graff & Partners, sier administrerende direktør Svein Graff.  

Aasland Graff & Partners har gått fra to til fire ansatte i løpet av noen få måneder sitt første fulle oppstartsår. Tidligere i år hentet selskapet Tina Wulf til stillingen som produsent og rådgiver.

 

Toppbilde: Svein Graff

1. des. 2020