Ullevaal Stadion inn i foreningen

Ullevaal Stadion, ofte omtalt som Norges nasjonalarena for fotball, utvikler seg og blir nå mer en multiarena. Samtidig melder de seg inn i Sponsor- og Eventforeningen.

- Vi er i utvikling, så dette er et spennende år for oss hvor vi skal finne vår vei, og nye muligheter for bruk av arenaen til mer enn bare fotball, sier salgsleder Marianne Aasland i Ullevaal Stadion.

I tillegg til landskamper og cupfinale, skal de nå i 2018 arrangere Ullevaal Xtreme (som er motocross) og Ishockey kamp med Mats Zuccarello i august.

- I denne prosessen ser vi at vi må både må hente kompetanse og erfaringer fra andre som er i samme bransje, samt at vi har masse å bidra med til andre medlemmer. Vi mener at Sponsor- og Eventforeningen er riktig forum for dette, forteller Aasland.


Marianne Aasland

Aasland leder teamet som har ansvar for Hospitality delen på Stadion.

- Medlemskap i Klubb Ullevaal handler om mer enn bare fotball, utsøkt mat og de beste setene. De fire konseptene i Klubb Ullevaal gir din bedrift en unik mulighet til å kombinere et nyttig nettverk med spennende Hospitality-opplevelser for dine ansatte og kunder på Norges flotteste stadion, avrunder Aasland.

 

Bli bedre kjent med vårt nye medlem her:

 

 

 

Tekst: Hege Mauroy

24. april 2018