Ukens film

- Vis oss hva du driver med slik at vi kan vise omverdenen, sier Hege Mauroy daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

Send oss din case-film!

Har du arrangert et event du er spesielt stolt av? Gjennomført en kampanje som ga suksess? Eller har du en sponsoravtale som har gitt gode resultater?

Sponsor- og Eventforeninges formål er å være et forum for kompetanseutvikling, erfaringsutveksling og inspirere til økt forståelse for og innsikt i bruk av sponsing og eventmarketing som fagområde.

- Derfor vil vi få frem de gode eksemplene enda mer. Vi vil gi inspirasjon og fortelle både bransjen og omverdenen om det profesjonelle arbeidet som gjøres innen sponsing og event, forteller Mauroy.

Hun fortsetter:

- Dette gjøres best gjennom våre dyktige medlemmer. Vi oppfordrer dere derfor til å sende oss case-filmer fortløpende gjennom året slik at vi kan dele og lære av hverandre.

Filmene skal postes på foreningens sosiale medier og hjemmeside.

- Hjelp oss å synliggjøre ditt gode arbeid. Send oss din case-film. Vårt ønske er å vise film fra dere hver uke, oppfordrer Mauroy.

26. april 2019