Tre kjappe med Emilie

Først ut var Ketil B. Stensrud i Palmesus. Nå får vi kommunikasjonssjef i Holmenkollen Skifestival, Emilie Nordskar, sine tanker om fremtiden innen spons og event.

Vi har spurt både deltakere og foredragsholdere på Sponsor- og Eventprisen 2019 tre kjappe spørsmål om vår bransje. Dette mener Emilie Nordskar.

Hva mener du blir den største trenden innen spons og event i 2019?

  • Jeg mener at fysiske møteplasser der vi møtes ansikt til ansikt er viktigere enn noensinne. Så mye av livene våre i dag foregår foran maskinen eller mobilen. Gjennom festivaler innen for eksempel kultur og idrett kan du trigge følelser og skape aktiviteter som berører på en helt annen måte enn gjennom en skjerm. Da skaper vi felles referanser og opplevelser. Og så tror jeg vi vil se enda mer fokus på skikkelig god innholdsutvikling – selv om dette ikke akkurat er noe nytt.

Hva tror du blir de største endringen innenfor sponsor- og eventbransjen de neste 10  årene?

  • Vi vil garantert se et skifte mot mer bærekraft og miljø. Det håper jeg forøvrig ikke bare vil gjelde sponsor- og eventbransjen! Det blir også viktig innenfor merkevarebygging i årene som kommer, er jeg helt sikker på. Ny og spennende teknologi vil kunne muliggjøre mer bærekraftige løsninger. Og så tror jeg vi vil se enda flere bedrifter som jobber tett med omhyggelig valgte influencere og ambassadører. Innenfor idretten, tror jeg det blir spesielt spennende de neste årene. Det er en spennende utfordring å bygge profiler og individer som bedrifter sikler etter å jobbe med, samtidig som du skal skape et økonomisk fundament for et helt lag der ikke alle kan være nummer

Om du fritt kunne velge en sponsor, et objekt – eller et event å jobbe med, hvem/hvilket ville du valgt?

  • Jeg elsker jo å jobbe med idrett, og særlig vintersport. Da får jeg kombinere lidenskap og fag. Den dagen vinter-OL kommer til Norge (jeg lever i håpet) kommer jeg garantert til å banke på døra! Der er det så mange faglige utfordringer, så mange muligheter og fantastisk mye følelser. 


 

28. februar 2019