Tre avtaler med Subaru

Subaru Norge har vært generalsponsor av Skarverennet siden 2009. Nå forlenges avtalen med både rennet, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Birgit Skarstein.

Skarverennet ble første gang arrangert i 1974 –  et turlangrenn med start på Finse/Haugastøl og innkomst på Ustaoset.

- Vi er veldig fornøyd med å ha Subaru med på laget i tre nye år, sier daglig leder i Geilo Idrettslag, Espen Norby Andersen i en pressemelding.

De siste årene har Subaru etablert en tradisjon, nemlig å dele ut «fri bruk av en Subaru i et år» og det er løpere i trim-klassen som kan vinne bilen. 

Subaru Norge forlenger også avtalene med langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Birgit Skarstein. Sistnevnte vant nylig VM i roing i Florida. Disse to avtalene er forlenget med ett år.

 På årets Skarverenn i april var både Astrid og Birgit tilstede, for å trekke ut vinneren av «fri bil et år».

- Vi i Subaru er svært stolte av vårt mangeårige samarbeid med Skarverennet. Dette er en folkefest for turgåere og Norges beste skiløpere, og vi i Subaru familien ser frem til å jobbe tett med Skarverennet frem til 2020, sier informasjonsdirektør i Subaru Norge, Stian Thrane i en kommentar.

Om avtalene med Uhrenholdt Jacobsen og Skarstein forteller Thrane:

- Disse jentene har verdier og holdninger som vi setter stor pris på helt uavhengig om de vinner gullmedaljen hver gang de konkurrerer, sier han.

 

 

 

Tekst: Hege Mauroy

1. november 2017