Tre advokater i to timer

Tre områder du kan oppdatere deg juridisk på – og det til spesialpris, sier Hege Mauroy daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

Advokatfirma Kleven & Kristensen tar opp temaene: Varsling, markedsføring av utøvere og avtaleslutning.

- I kjølvannet av #metoo sier arbeidsmiljøloven nå at alle virksomheter som sysselsetter fem personer eller flere skal ha egne varslingsrutiner. Det er det ene temaet vi belyser, sier advokat Pål Kleven.

Det andre temaet er i forhold til markedsføring; utnyttelse og eiendomsrett – noe som er relevant i mange sponsoravtaler.

- Her skal vi se på i hvilken utstrekning særforbund og klubber kan utnytte eiendomsretten til utøveres navn, bilde og signatur. For det er utøveren selv som eier dette, ikke forbundet, forteller Kleven.

Det siste temaet er forståelsen av avtaler.

- Mens de fleste forholder seg til at «en avtale ikke er en avtale før den er signert» – så vet vi av erfaring at her kan man brenne seg stygt.  Vær varsom når du fremforhandler, sier Kleven.


Pål Kleven

Det er advokatene Morten Justad Johnsen, Tomas Kristensen og Pål Kleven selv som tar for seg de tre temaene fredag 6. april, på Meet Ullevaal, kl. 10.00-kl.12.00.

- Som medlem i Sponsor- og Eventforeningen får du spesialpris. Mens andre betaler kr 500 per person, tilbyr vi kr 500 per deltakende bedrift/virksomhet – med opptil tre personer, forteller Mauroy.

Påmelding skjer direkte til advokatfirmaet Kleven & Kristensen, innen fredag 23. mars. Meld deg på HER 

 

 

19. mars 2018