Tips fra inn- og utland

- For at Fagdagen skal bli best mulig ønsker vi innspill fra deg, sier Ann-Kristin Syversen, styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen og ansvarlig for Fagdagen på Sponsor- og Eventprisen 2020.

Hvem og hva vil du høre?

Ann-Kristin Syversen oppfordrer deg til å fortelle oss ditt beste tips på foredragsholdere

Hun sier videre:

- Vet du om noen dyktige foredragsholdere som kan være inspirerende både for deg og resten av bransjen vår, hører vi svært gjerne fra deg. De kan være fra inn- og utland. Eller har du kanskje et spesifikt tema du ønsker å få belyst, fortell oss gjerne det også.

I år hadde Fagdagen for første gang parallelle sesjoner for henholdsvis sponsing og event.

- Det skal vi videreutvikle og kjøre på også den 4. mars 2020. Vi vil nemlig favne hele medlemsmassen vår slik at sponsorene, eventbyråene og de ulike objektene blir inspirert akkurat denne dagen, sier Syversen.

Syversen påpeker at det faglige påfyllet og nytten av det, er et sterkt engasjement i arbeidet med å tilrettelegge for den aller beste Fagdagen i 2020.

- Vi er til for medlemmene våre. Og de vil vi berøre, avrunder Syversen.

Tips oss om hvem du vil høre og hva du vil høre om HER

Toppbilde: Stefan Hyttfors, foredragsholder i 2019

Tekst: Hege Mauroy