Tid for Per Anders

Ishockey er idretten som ligger hjertet nærmest for sportsinteresserte Per Anders Vold. Som Senior Sponsorship manager i Telenor Mobil Norge er dermed New York Rangers høyt oppe på lista over drømmekunder.

- Et sponsorat med New York Rangers med noen turer til Madison Square Garden hadde ikke gjort meg noe! Alternativt et sponsorat med Storhamar Hockey, følger han opp.

Å jobbe i en stor organisasjon gir mulighet for å tenke stort og bredt, samtidig er telecombransjen i kontinuerlig utvikling. 

- Det  bidrar til at det alltid er nye utfordringer, produkter og tjenester som gir mulighet for uttak basert på vår sponsorportefølje. I tillegg er det motiverende å jobbe med så mange kompetente og bra folk, forklarer Per Anders. 

Han legger til at det heller ikke er til å komme bort i fra at man treffer mange mennesker og får oppleve mye. Det han liker minst med jobben handler kun om det praktiske.

- Siden det er umulig å holde seg borte fra den fantastiske byen Hamar (som har alt!) så går det jo med litt tid på å komme seg til/fra jobb.

Ti kjappe med Per Anders
 
Hvilket ord skriver du oftest feil?

  • Nyskjerrig…Nei, nysgjerrig. Jeg er glad i autokorrektur.

Hva skulle du bli når du ble stor?

  • Da jeg var liten var jeg fascinert og interessert i å kjøre bil, så lenge mente jeg at det måtte være veldig moro å være taxisjåfør.

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

Hva er din favorittsang?

  • Liten tvil om at den beste og fineste sangen alltid har vært og vil være  You’ll never walk alone. Selv United fans mener det, men ingen av dem tør å innrømme det.


Hva ville venner/kolleger sagt er «typisk deg»?

  • Åhh, det er vanskelig.. Kan nok også være forskjellig fra venner og kollegaer, men både håper og tror at jeg blir oppfattet av alle som en real, blid og omgjengelig fyr.

Hvem skulle spilt rollen som deg?

  • Haha, morsomt. På ungdomsskolen var vi en gjeng som levde oss litt inn i Beverly Hill 90210, så da får jeg si at Brandon i den serien kunne ha spilt meg. Mener å huske han var en fornuftig og kul fyr.


Hva var livretten din som liten – og nå?

  • Som liten var det nok mammas hjemmelagde pizza.  Å velge én favorittrett nå er vanskelig, men valget faller på pasta bolognese med deilig fersk parmesan og ruccola.  

Hva er din beste opplevelse eller erfaring med spons – eller event?

  • Det må være et idrettsarrangement.  Å velge hva som har vært størst og morsomst er vanskelig, fordi jeg har vært såpass heldig å fått opplevd mye. Blir delt førsteplass med utforgullet til Aksel Lund Svindal i Schladming VM 2013 og OL-gullet til Kjetil Jansrud i Sotchi 2014. Enormt å få være tilstede på slike arrangementer med så fantastiske prestasjoner!  

Gitt at du skulle hatt en annen jobb?

  • Brannmann. Mye action og adrenalin!

Hvilket spørsmål vil du gjerne bli stilt?

  • Hvor var du når Storhamar tok bøtta for 7. gang?

Svaret hadde vært «tilstede», og det hadde garantert vært moro. Alternativt noe om faget spons eller om forventningene til vinteren som vi snart går inn i. Det blir veldig spennende for oss som er glad i alpint. Skadefrie utøvere på både dame og herresiden, og i februar er det OL!

Da vet vi det om Per Anders.

 

 

Tekst: Julie Skrøder

26. oktober 2017