Tid for Morten

Morten Grunstad er selverklært sportsidiot, med interesse for ski, sykkel, triatlon og fotball. Dette i kombinasjon med en mastergrad i sponsing gjør  at jobben som sponsor - prosjektleder i Coop Norge passer han perfekt.

Alt fra møter med potensielle sponsorater til rigging og jobbing på arrangementer bidrar til en fin blanding av arbeidsoppgaver, som Morten liker spesielt godt.

- Det beste med jobben min er den varierende hverdagen og de spennende og givende sponsoratene vi har, det jeg liker minst må imidlertid være å si nei til flotte og gode prosjekter som søker sponsormidler, forteller han.

Morten syntes ikke det er lett å velge ut én spesiell som den perfekte samarbeidspartneren, men Aksel Lund Svindal er et navn som likevel dukker raskt opp.

- Han virker som en utrolig profesjonell og spennende person å jobbe med. Ellers er det å kunne hatt et profflag som sykler Tour de France høyt oppe på drømmelisten, legger han til. I Coop er vi jo så heldige å allerede ha Norges kanskje største sponsorobjekt i Petter Northug Jr, fortsetter han.

Ti kjappe med Morten:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

  • Parrallell…. og så hender det at navnet mitt blir til Mortne

Hva skulle du bli når du ble stor?

  • Først var planen å bli fotballproff, som sikkert de aller fleste gutter. Etter hvert som det tidlig ble klart at det ikke ble noe proff av meg var det langrenn som ble min idrett og drømmene var da å komme på landslaget

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

Hva er din favorittlåt?

Hva ville venner/kolleger sagt er «typisk deg»?

  • Jeg håper de ville sagt at det er typisk meg å være positiv, smilende og snill

Hvem skulle spilt rollen som deg?

Hva var livretten din som liten– og nå?

  • Som liten var det Mormors lasagne. For tiden er det nok grillet indrefilet av okse med maiskolbe, bakt potet med urtesmør og en frisk sommersalat til.

Din beste/morsomste opplevelse eller erfaring med spons – eller event?

  • August Jensens etappeseier for Team Coop i årets Arctic Race of Norway – det var stort!

Gitt at du skulle hatt en annen jobb?

  • For meg er Coop en av de beste og mest spennende stedene i Norge å jobbe med sponsing. Men å kunne fått jobbe med sponsing hos Coca Cola, Nike, Audi eller Heineken – det hadde vært tøft

Hvilket spørsmål vil du gjerne bli stilt?

  • Hvor var du da Petter tok gull i Pyeongchang-OL 

Da vet vi det om Morten! 

 

 

Tekst: Julie Skrøder

6. september 2017