Tid for Gard

Gard Røkke er salgssjef i HRG Nordic Event & Meetings Management og mener det er de positive menneskene som skaper de beste arrangementene og opplevelsene.

Det beste med jobben hans, mener han er de herlige kollegaene, kundene og samarbeidspartnerne han får mulighet til å oppleve fantastiske events sammen med.

En av de nyere gode opplevelsene, forteller Gard, var et amazing race til Paris som fortsatte med hurtigtog til London.

- Det var fantastisk i seg selv. Men mest fantastiske var stemningen på festmiddagen i Paris. Da lyset ble slått på og DJen stoppet sto alle og danset og sang ½ time etterpå. Ingen ville gå før vaktene pent måtte be alle gå. Det er god stemning, sier Gard.

- Jeg jobber i et stort internasjonalt selskap med mye maler og rutiner. Det er ikke min favoritt

For Gard er det ikke en spesifikk bedrift han snakker om når han skal beskrive sin drømmekunde.

- Drømme samarbeidspartneren er positive mennesker som byr på seg selv og som virkelig har lyst til å lage de beste opplevelsene de kan tenke seg sammen med oss. Det skaper alltid en god dynamikk både vi i HRG og kunden har glede av både før, under og etter arrangementet.

Ti på Gard:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

• Har jobbet med sponsing i mange år før jeg begynte i HRG Event.  Jeg skrev jo ikke feil, men orddelingsfunksjonen endret stadig «OL» til «OG Lignende».. Skjedde faktisk akkurat nå også. Veldig irriterende..

Hva skulle du bli når du ble stor?

• Astronaut!

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

• Har sikkert hatt crush på mange. Ingen nevn, ingen glemt..

Hva er din favorittlåt?

• Adventure of a lifetime – Coldplay. Har gode, nylige minner med den.

Hva ville venner/kolleger sagt er «typisk deg»?

• Jeg tipper, tror og antar at det er «stor optimisme» og ordene «strålende» og «magisk»

Hvem skulle spilt rollen som deg?

• Tom Cruise i ”Mission possible”

Hva var livretten din som liten– og nå?

• Pepperbiff var livretten som liten, og jeg er fortsatt glad i det. Ellers er jeg veldig glad i sushi og annen sterk, sterk mat i ulike varianter.

Din beste opplevelse med spons – eller event?

• Det er umulig bare å nevne ett. OL helt tilbake på Lillehammer 94 var helt unikt. Da hadde Sponsor Service, som jeg jobbet i da, leid ca 30 eneboliger på Lillehammer. Vi laget egen VIP klubb i losjen, med arrangement og artister hver kveld, Norge tok mengder av medaljer og det var blå himmel, sol og en fantastisk folkefest i en uke. Uforglemmelig.

Et annet OG LIGNENDE!! (les: OL) er sommerOL i  Beijing. I selskapet Event Travel laget vi sponsorturen for håndballforbundets sponsorer. Vi fikk oppleve kvart- semi og finale, og lagde gullfest for håndbaljentene på taket av et hotell i Beijing. Vi hadde flydd inn Loveschack som rigget seg på toppen av en bardisk og spilte We are the champions da jentene ble hyllet for gullet. Gåsehud..

På vei hjem fra Kina snakket jeg med turens eldste deltaker på 89 år. På spørsmål om hvordan han hadde hatt det bra, svarte han: «Dette er den nest største opplevelsen i mitt liv..» Da jeg spurte  hva som var den største svarte han: ”Da krigen var slutt i 1945”. Sterkt.

Gitt at du skulle hatt en annen jobb?

• Måtte ha noe med mennesker, opplevelser og kreativitet å gjøre. Kanskje DJ/VJ eller fotograf.

Hvilket spørsmål vil du gjerne bli stilt?

• Gard, dette var en magisk opplevelse. Hvordan kan vi toppe dette?

Da vet vi det om Gard!

Tekst: Juilie Skrøder