Ti på Mette!

Mette Dæhli jobber som Key Account Manager i Nordic Choice Hotels. Da hun var yngre drømte hun om å bli flyvertinne, hun hadde flere ”kjendiscrush” og livretten var spagetti og kjøttdeig.

Mette har jobbet i ulike stillinger innenfor salg av konferanser- og events i Nordic Choice siden 1998. De siste 11 årene har hun vært tilknyttet selskapets hovedkontor.

- Jeg elsker energien i Nordic Choice og jeg er heldig som har ansvaret for de morsomste, og mest energiske kundene i eventbransjen, sier hun.

Hun forteller at hun også er glad i å lage forskjellige arrangementer, som for eksempel Byens Beste Byrå: Et arrangement der Nordic Choice sammen med partnere, samler hele eventbransjen til en konkurranse om å bli det beste byrået i hovedstaden.

 

- Byråene elsker eventet, og vi elsker å lage det for dem. Disse utfordringene gir meg masse energi, og det er gøy å få et innblikk i byråenes hverdag ved å arrangere slik events, forteller Mette.

Det hun liker minst er å være borte fra familien.

10 kjappe med Mette:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

Etterhvert - Etter hvert


Hva skulle du bli når du ble stor?

Flyvertinne – drømmen har alltid ligget innenfor reiselivsbransjen.
Hvilken ”kjendis” hadde du crush på i ungdommen?

Åå, det var mange. George Michael, Creation gutta og Shampoo Knudsen.

Hva mååå du ha om morgenen?

En dusj!


Hva var livretten din som liten – og nå?

Spagetti og kjøttdeig da jeg var liten – sushi, ost og kjeks i voksen livet.
Favorittsangen til Mette er Happy med Pharrell Williams (linket til videoen på youtube)

- Den låta gjør meg alltid i godt humør, forteller hun.

Hvem skulle spilt rollen som deg?

Jennifer Aniston


I en perfekt verden der du kan velge fritt, hvilken kunde vil du veldig gjerne ha?

Det beste sponsorobjektet må være en som står for sunne og gode verdier, og som har en stor utstråling som favner mange. Da vil jeg si Marit Bjørgen som nr. 1. Hvis vi skal finne et eget sponsorobjekt for Nordic Choice, så burde det være en som fremstår som en rebell i markedet - som skiller seg ut i mengden, men samtidig står for kvalitet og trygghet for gode leveranser; Petter Nortug og Henrik Kristoffersen.
Din beste/morsomste ...eller verste opplevelse eller erfaring med spons & event?

Ingenting slår Byens Beste Byrå. Her jobber vi med spons- og event, hånd i hånd. Uten gode sponsorer ville dette aldri vært mulig å få til. Og vi er ekstremt stolte av å ha fått til et arrangement som eventbyråene har lagt sin elsk på.
Gitt at du skulle hatt en annen jobb. Hvilken er det?

Jeg er ekstremt glad i den jobben jeg har. Men skulle jeg byttet jobb måtte det være for å roe ned, og utvikle noe spennende på gården vi skal flytte til. Men ingen gode ideer som blomster enda, så blir nok værende i mange år til.
Da vet vi det om Mette!

 

Tekst: Atosa Borghan

9. mars 2017