Ti på Ina

Ina Wille har tidligere drevet cocktailbar i Hellas, jobbet som kulturrepresentant i Disney World og studert flere år i Sveits. Nå jobber hun som salgssjef i Furusetgruppen.


Før Ina ble ansatt i Furusetgruppen hadde hun lenge en salgsjobb i SAS. Hun har i tillegg bred erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og har blant annet jobbet som kulturrepresentant i Disney World.

- Jeg har studerte flere år i Sveits, drevet cocktail bar i Hellas, jobbet i Østerrike, USA og flere steder i Norge. Jeg brenner for fornyelse og tror på kreative løsninger, samtidig som gode tradisjoner og kultur bør bevares. Mine venner mener at jeg har en raus personlighet, mye omsorg og nestekjærlighet for alle, sier hun.

Ina forteller at det hun liker aller best med jobben sin er det sosiale med både kunder og kollegaer, og finne de gode og kreative løsningene. Det hun liker minst derimot er å føre regnskap.

10 kjappe med Ina:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

Interessant, pleier å skrive det slik interresant. Eller slik intressant.


Hva skulle du bli når du ble stor?

Lege!


Hvilken «kjendis» hadde du crush på/forelsket i ungdommen?

Luke i Ville Vesten.


Hva er din favorittsang/låt – evt med hvem?

Ha ha ha, jeg har hatt «Joleen» med Dolly Parton som ringelyd i snart 9 år.

Hør favorittlåten til Ina ved å klikke på her


Hva måååå du ha om morgenen?

En dusj (må vaske håret hver dag), og en kaffe.


Hvem skulle spilt rollen som deg?

Bridget Jones (Renee Zellwegger) kanskje?


Hva var livretten din som liten– og nå?

Hmmm, vanskelig. Jeg liker stort sett alt, men noen av mine livretter får jeg på Festningen Restaurant og Sabaki på Paleet.


Din beste/morsomste/(evt verste) opplevelse eller erfaring med spons – eller event?

Det må være da en av mine tidligere kollegaer ikke slo av mikrofonen etter et foredrag/presentasjon og vi gikk rett til pause. Han gikk på toalettet… Av ca 300 var det heldigvis bare ca 50 personer igjen i salen.


Gitt at du skulle hatt en annen jobb. Hvilken er det?

Da skulle jeg ha drevet et lite pensjonat (max 20 rom) med en utsøkt og anerkjent restaurant, i en småby ved sjøen med mulighet for hage-/uterestaurant. Jeg kunne gjerne vært en heltidsvertinne på et slikt sted, med mye moro, sjel, varme og raushet.


Har du ett spørsmål du gjerne vil bli stilt?

”Kunne du tenke deg å være sykehusklovn for en dag?”


Da vet vi det om Ina.


Ina Wille

 

Tekst: Atosa Borghan

16. februar 2017