Telenor Arena og Fursetgruppen

Telenor Arena har inngått samarbeid med Fursetgruppen om levering av mat og drikke til alle arrangementer. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2020.

Det opplyser de i en pressemelding.

- Dette betyr et markant løft i matopplevelsene i arenaen, sier Kjetil Bell Tveit, kommersiell direktør i Telenor Arena.

- Vår oppgave er å skape øyeblikk som er verdt å minnes. Mat og drikke er viktige elementer i arrangementene på Telenor Arena og dette samarbeidet vil gi gjestene våre en enda bedre totalopplevelse. Vi er glade for å få en så profesjonell aktør som Fursetgruppen med på laget og ser frem til å løfte publikumsopplevelsene på arenaen sammen, fortsetter han.

Fursetgruppen er en av landets største serveringskonsern med forretningsområdene restaurant, catering, events og kantine. Selskapet driver blant annet Festningen Restaurant, Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten og Grand Café.

- Vi er stolte av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for Telenor Arena. Det blir en spennende utfordring å levere mat -og drikkeopplevelser av ypperste kvalitet til så mange ulike arrangementer som huses her. Men vi elsker nye utfordringer og vi har lang erfaring med events og store arrangementer, sier Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen.

Telenor Arena er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25.000 mennesker og kan rigges for arrangementer i alle størrelser og former.

Den nye avtalen innebærer servering til bedriftsmiddager, premiumgjester på konserter, samt mat og drikke på messer og øvrige events.

 

 

Toppbilde: Gjøran Sæther(t.h) og Kjetil Bell Tveit(t.v).

Tekst: Julie Skrøder

19. des 2019