Teknisk museum er nytt medlem

- Vi melder oss inn i foreningen for å bli gode på faget, bli kjent med andre og se etter spennende samarbeidspartnere med sammenfallende verdier og interesser som museet.

Det sier Frode Meinich, direktør ved Teknisk museum.

Teknisk museum er nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin. Museet har over 100 prøv selv-installasjoner og 25 temautstillinger om energi, olje, industri, medisin, fly, biler og tog samlet på et sted.

De forklarer at visjonen er å være det mest engasjerende, kunnskapsgivende og morsomste museet i Norge.

- I mange av våre prosjekter og arrangementer jobber vi allerede sammen med flere samarbeidspartnere og sponsorer, men vi legger ikke skjul på at en spennende og nytenkende hovedsamarbeidspartner står høyt på ønskelisten. En partner som sammen med oss kan ta museet til nye høyder til glede for våre besøkende i årene som kommer, avslutter Meinich.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: NTM/Thomas Fjærtoft og Lars Opstad.

Tekst: Julie Skrøder

5. sept 2019