Suser inn

- Palmesus jobber til daglig i det nasjonale markedet og har publikum fra hele landet, så for oss er det viktig å ta del i det nettverket som denne foreningen forvalter, sier markedssjef Ketil Børstein Stensrud i Palmesus.

Palmesus har meldt seg inn i Sponsor- og Eventforeningen.

Stensrud legger til:

- Ikke minst med tanke på kompetanseoverføring og inspirasjon fra de beste sponsorhodene som er å oppdrive i Norge. Forhåpentligvis vil det kunne bli en produktiv affære for både oss og våre nye venner i foreningen.

Palmesus er en helårsorganisasjon med syv ansatte fordelt på hovedkontoret i Kristiansand og avdelingskontoret i Oslo og jobber med å skape det som omtales som Skandinavias største strandfest.

I 2018 feirer de 10-års jubileum. 35.000 billetter er utsolgt ett år i forveien.

- For oss gir det oss muligheten til å jobbe med innhold fremfor billettsalg, noe vi tror og håper fører til at vi leverer Norges beste fest, sier Stensrud.

Palmesus har dessuten et apparat bestående av 55 områdeledere og over 2.000 frivillige som holder maskinen i gang, i tillegg til de fast ansatte.

Bli bedre kjent med vårt nye medlem HER

Tekst: Hege Mauroy

1. mars 2018