Studentene er i gang

Forrige uke var det oppstart for første kull med studenter som tar den helt nye videreutdanning i Sponsing og eventledelse på Høyskolen Kristiania.

Sponsing og eventledelse

Neste samling er 19.-22. november

Førsteamanuensis Rune Bjerke er ansvarlig for utdanningen som har blitt til i et samarbeid med Sponsor- og Eventforeningen. Emnene som inngår i utdannelsen er Merkebygging og «personal branding», Selvledelse og prestasjonskultur, Sponsing og verdiskapning samt Eventledelse.

- Jeg la turen innom klasserommet på morgenkvisten og fant flere studenter i full gang med å svare på jobbmail. De hadde siste innspurt på «hjemmekontoret» før jobben ble lagt til side og pensumbøkene funnet frem, sier Heidi Åberg avdelingsdirektør ved Høyskolen.

Hun legger til:

- De fleste sjonglerer full jobb og en spennende videreutdanning. Hyggelig å starte dagen med å møte glade ansikter, god stemning og åpenbare forventninger om en bra dag på skolebenken i en klasse som har en god blanding studenter.

Thor-Kenneth Maarnes er en av studentene. Til daglig er han arrangementsrådgiver på Nobels Fredssenter.

Maarnes forteller at han har søkt studiet fordi han føler at han trenger mer utdanning. Han poengterer dessuten:

- I tillegg til å få litt mer «på papiret» skal jeg begynne å jobbe mer med ting som studiet handler om, så jeg har gode forhåpninger om å få brukt det jeg lærer.

- Jeg søkte studiet uten å snakke med arbeidsgiver først, og når jeg nå har snakket med dem er de positive og det er mange som viser interesse for det jeg gjør. Så langt har det vært veldig spennende og lærerikt, og veldig intensivt også legger han til med et smil. Det er mye å ta seg til, avrunder Maarnes.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

24. oktober 2019