Strømmer inn

- Vi i NorgesEnergi melder oss inn i Sponsor- og Eventforeningen av flere årsaker. Vi er i startfasen av å utvikle vårt eget sponsorarbeid – og ser mange spennende muligheter i sponsormarkedet, sier Sonja Wåland, sponsorsjef i NorgesEnergi.

- Det blir spennende å høre erfaringer og lære av andre bedrifter i nettverket om hvordan de har lykkes med sine sponsorstrategier. Og vi håper også at vi gjennom nettverket finner nye samarbeidspartnere for framtiden, fortsetter Wåland.  

Wåland jobber i sponsoravdelingen i NorgesEnergi, som er en viktig del av bedriftens arbeid med å bygge riktige verdier knyttet til selskapets merkevare.  

- Sponsorarbeidet er et fantastisk spennende og givende engasjement for oss i NorgesEnergi, sier Wåland. 

NorgesEnergi er en nasjonal strømleverandør for privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet har siden starten i 1999 jobbet for å kutte kundens strømutgifter, og det har ført til at de er landets ledende lavprisaktør i strømbransjen.  


Sonja Wåland

- Vi bidrar til å skape gode opplevelser og store idrettsøyeblikk - og dette gir oss stolthet og mye glede. Vi har blant annet inngått en langsiktig sponsoravtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball, hvor vi støtter både topp og bredde over hele landet, forteller Wåland.

NorgesEnergi er lokalisert i Kristiansand. Les mer om vårt nye medlem HER

(Toppbildet: Sonja Wåland og Sander Sagåsen)

 

Tekst: Hege Mauroy
16. august 2017