Stipendet gikk til Sondre

- Jeg har vært toppsyklist innen terreng- og landeveissykling. Nå er jeg markedskoordinator i Norges Cykleforbund, forteller Sondre Kristiansen.

Fra NM Tempo i 2017

Sondre Kristiansen in action den gang da

Sondre Kristiansen er blitt tildelt det helt nye Fagstipendet til Sponsor- og Eventforeningen, øremerket det nye studiet «Sponsing og eventledelse» ved Høyskolen Kristiania.

- Jeg var på et frokostmøte i regi av Sponsor- og Eventforeningen i våres. Da fikk jeg virkelig øynene opp for hvor mange spennende muligheter som ligger i spons- og event. Jeg gleder meg til å begynne på studiet, sier Kristiansen.

Sponsoroppfølging av forbundets samarbeidspartnere er en av hans arbeidsoppgaver.

- Jeg har selv vært et sponsorobjekt og har opplevd den siden av sponsing. Videreutdanningen sponsing og eventledelse vil gi meg kunnskap om den kommersielle delen av idretten som jeg ønsker - kall det gjerne å lære mer om den andre siden av et sponsorat, forteller han.

Kristiansen tok en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring på Høyskolen Kristiania, mens han syklet aktivt.

- Jeg har gode erfaringer med Høyskolen Kristiania så dette er en gyllen mulighet til å tilegne meg den kunnskapen jeg gjerne vil ha i mitt daglige virke i Cykleforbundet.

Formålet med stipendet er å øke kunnskapsnivået i foreningen – samt inspirere til å erverve ny og relevant kompetanse. Derfor skal stipendmottaker tilgjengeliggjøre en rapport om nyttige læringspunkter på foreningens lukkede nettsider, etter endt studium.

Toppbildet: VM Landevei i Harrogate i september, Kristiansen til venstre. Generalsekretær i forbundet, Eystein Stokstad, til høyre.

Tekst: Hege Mauroy

8. oktober 2019