Stabæk Fotball og Ustkveikja Energi

Strømselskapet fra Hallingdal og Stabæk Fotball har signert en langvarig samarbeidsavtale.

Ustkveikja Energi får en sentral plass på drakten og blir en av klubbens viktigste samarbeidspartnere i årene som kommer, opplyser fotballklubben på sine egne hjemmesider.

- Vi er heleid av Hol kommune, og mange lurer på hvorfor vi skal inngå et samarbeid med Stabæk Fotball. Vi har funnet ut at det er veldig fornuftig at vi inngår dette samarbeidet, fordi begge parter vil opp og frem. Dette er en vinn-vinn-avtale og en god samarbeidsavtale for begge parter, sier Jan Olav Trillhus, administrerende direktør i Ustekveikja Energi.

Han mener det er flere likheter mellom strømleverandøren og fotballklubben.

Begge parter har gode og sammenfallende verdier. Vi skal være ærlige, pålitelige og redelige. Vi skal være de som virkelig skal ta dette opp og frem.

Han håper samarbeidet vil styrke partene på ulike områder.

- Innbringende salg for oss er viktig, at vi får økt kundevekst. Samtidig håper vi at Stabæk kommer høyere på tabellen, vi snakker vel om noen medaljer etter hvert, smiler han.

Stabæk Fotball er også svært fornøyd med samarbeidet

- Det er fantastisk at vi har fått til et samarbeid med Ustekveikja Energi – dette er vi veldig stolte av! Ustekveikja Energi blir Platinum partner hos Stabæk Fotball og det betyr at de blir en av våre viktigste samarbeidspartnere de neste årene, sier markedssjef i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte til hjemmesiden.

Avtalen gir Stabæk et bredere fundament i arbeidet med å bygge klubben større og mer konkurransedyktig.

- Vi skal sammen dra hverandre opp og fram, både på og utenfor banen. Et samarbeid hvor utvikling, gode opplevelser og markedsposisjon er i fokus.  Ustekveikja Energi er både lokale og nasjonale i sin tilnærming, og det passer oss perfekt. At de også har fokus på verdier som ærlighet og pålitelighet, styrker oss som klubb og i samarbeidet.

- Det er med en stor porsjon glede at vi ønsker Ustekveikja Energi velkommen på laget og vi gleder oss til fløyta blåser i gang 1 januar 2020. Dette blir gøy!

 

Foto: Kristian Bjerke

Tekst: Julie Skrøder

9. des 2019