Springtime Event AS

Springtime Event AS har på kort tid blitt Norges største private arrangør av mosjonsløp. Nå ønsker de både å dele og få tilført kompetanse og nettverk i Sponsor- og Eventforeningen.

- Vi tror på folkehelse!

- For å ta det neste steget trenger vi å spille på lag med de beste. Vi har stor tro på at folkehelse er det neste store sponsorobjektet, og gjennom vår virksomhet fremmer vi nettopp folkehelsen på flere nivåer, sier daglig leder Geir Jarle Bjørneng.

De har etablert seg med blant annet Rosa sløyfe-løpet i ti byer i Norge, og en rekke andre løp til alle årstider.

- Vi er på fjordisen på Golsfjellet, Fløyen i Bergen og langs brygga i Oslo. For oss er det viktig å fremheve at i våre arrangementer er det like greit å gå som å løpe, opplevelsen står i sentrum, og at det er åpent for alle. Vi ønsker å få folk i aktivitet, sier Bjørneng.

Les mer om vårt nyeste medlem her.

Toppbilde: Springtime Event AS.

Tekst: Julie Skrøder

7. jan 2020