Spot på Nina

Sponsor- og profilsjef i Orkla Foods Norge, Nina Aas, hevder det er mannen som briljerer mest på kjøkkenet, til tross for at hun jobber i matbransjen.

I jobben setter hun pris på å komme tett på målgruppene de jobber mot, og stor variasjon i arbeidsoppgaver.

Og hvem er den perfekte samarbeidspartneren?

- Da jeg jobber i et stort matselskap vil jeg si at samarbeidspartnere, profiler eller ambassadører som representerer fysisk aktivitet er en god match for oss. Samtidig har vi stor fokus på bærekraft i Orkla så gode initiativ innen samfunnsansvar som TOROs samarbeid med Frelsesarmeen og Orklas samarbeid med gatelagsfotball er samarbeid vi er stolte av å støtte.

KORT OG GODT MED NINA

Hvilket ord skriver du oftest feil?

• Blir nok mest skrivefeil ved bruk av iphone da jeg benytter stavekontroll som ikke alltid kommer helt heldig ut..

Hvor kommer du fra, og hvor holder du til nå?

• Født i Boulder i Colorado i USA mens barne- og ungdomsårene ble tilbrakt på Jar i Bærum. Nå bor jeg i Oppegård med mann, datter på 19 år og sønn på 15 år. Eldstemann på 22 år er flyttet hjemmefra.

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

• George Michael og Wham var jeg stor fan av i ungdommen. Må legge til Chicago og Men at Work som også stod høyt i kurs.

Hva er ditt favorittband?

• Coldplay er i alle fall en klar favoritt nå, men jeg koser meg med låter fra Postgirobygget om sommeren.

Hva ville venner sagt er «typisk deg»?

• Det er typisk meg å stokke litt rundt på ord, så i følge venner burde jeg produsert en egen fremmedordbok.

Hva var livretten din som liten– og nå?

• Mor disket alltid opp med hjemmelaget mat som falt i smak. Hverdagsmaten hjemme hos meg er ikke like spennende, men med sunne ferdigretter lett tilgjengelig blir det enklere å få hverdagen til å gå i hop. Har en mann som er flinkere på kjøkkenet enn meg, som overtar matlagingen i helgene. Skalldyr en fredagskveld er alltid en innertier eller pinnekjøttmiddag når vi nærmer oss jul.

Har du noen hobby, eller «sære» interesser?

• Elsker hytte- og båtlivet ved Kragerø-kysten. Tester ut golfkøllene i ny og ne og henger meg på guttene mine på golfbanen de gangene de vil ha meg med. Ellers har jeg blitt stor fan av min firebeinte Flatcoated Retriever med navn Rosa, som nylig ble mamma til 8 valper. Bikkja er like vimsete som eieren..

Hva får deg til å le?

• Lav terskel for mye latter. Ler mye av meg selv og mener stor selvironi er en viktig egenskap.

Hva liker du best, sjøen eller fjellet?

• Sjøen - uten tvil!

Drømmereisen går til?

• Er blitt fryktelig glad i Florida og fan av USA generelt som feriedestinasjon.

Hva gjør du på lørdag morgen?

• Starter dagen på tur med bikkja. I sommermånedene er det lang frokost på terrassen i Kragerø jeg sverger til.

Favorittfargen er?

• Bruker altfor mye sort til hverdags og fest…er ingen fargeklatt i klesstilen.

Din beste opplevelse med spons – eller event?

• Har hatt mange flotte opplevelser på ulike sponsor- og eventarenaer hvor vi treffer våre målgrupper i en annen setting enn hva vi oppnår gjennom de mer tradisjonelle kanalene.

Gitt at du skulle hatt en annen jobb. Hvilken er det?

• Trives veldig godt med å jobbe med kommunikasjon. Skulle jeg ha byttet jobb er det mange bransjer og selskaper som stikker seg ut og vanskelig å trekke frem noen.

Hvilket spørsmål vil du gjerne bli stilt?

• Synes dere allerede har vært kreative i de spørsmålene jeg nå ble stilt. Forresten godt dere ikke stilte meg spørsmål om siste leste bok….

Da vet vi mer om Nina.

Tekst: Julie Skrøder