Spot på Martine

Sponsoransvarlig i TINE, Martine Mathisen, trenger å ha ryddig pult for å få ro i sjela, og rydder gjerne nabopulten også.

På spørsmål om hva hun liker minst med jobben sin blir Kontering av fakturaer trukket frem som det kjipeste. Ellers trives hun i en variert arbeidshverdag.

- I tillegg er det ganske gøy å lage arrangementer som skaper minner for livet for så mange deltakere.

Hvilken kunde eller samarbeidspartner vil du veldig gjerne ha?

- Har vært heldig å få jobbe med fantastiske profiler og partnere til nå, men nå sist er vi utrolig glade for å ha fått med Karsten Warholm på laget, med sine verdier og talent både på friidrettsbanen og til aktivering for TINE.

KORT OG GODT MED MARTINE

Hvilket ord skriver du oftest feil?

• Morgningen. Jeg skriver morningen.

Hva skulle du bli når du ble stor?

• Flyver eller arkitekt. Jeg har alltid vært interessert i fly og det å reise, men tror ikke livet som pilot hadde passet meg i dag. Derimot kanskje arkitekt hadde vært gøy, om jeg skulle skiftet helt beite?

Hvor kommer du fra, og hvor holder du til nå?

• Store deler av oppveksten min var på Bøler/Ulsrud og nå bor jeg på Grunerløkka.

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

Hva er din favorittsang?

• Mr. Bojangles. En klassiker.

Hvem skulle spilt rollen som deg?

• Hmm.. Må svare Sarah Jessica Parker, da jeg på en dag med krøllene ute får høre vi ligner. Høyden er hvertfall en match.

Du vinner en million i lotto, hva bruker du pengene på?

• En spennende reise med venner og familie! Og kanskje noen kroner på en aksjesparekonto som er så i vinden om dagen.

Hva tar du med deg på en øde øy, og hvorfor?

• Solkrem og myggnetting. For å overleve både sola på dagen og krypdyr på natten.

Hva er ditt beste barndomsminne?

• Lange sommerdager på hytta i Hvitsten, med kortspill og kveldsbad.

Hva var livretten din som liten– og nå?

• Fått høre det var «karoneller» (les: makaroni) da jeg var liten. Forøvrig like glad i pasta og italiensk mat i dag.

Har du noen hobby, eller «sære» interesser/vaner?

• Jeg kan sitte I timesvis å kose meg på Google Maps og se på satelittbilder fra steder jeg har vært - eller drømmer om å dra til. Kall det gjerne en liten mental ferie.

Hva får deg til å le?

• Har lav terskel for latter i hverdagen.

Hva liker du best, sjøen eller fjellet?

• Sjøen for rolige dager og fjellet for flotte turer.

Drømmereisen går til?

• Tokyo eller New Zealand. Eller Lofoten i fint vær!

Hva gjør du på lørdag morgen?

• Står opp litt tidligere enn jeg egentlig vil, drikker kaffe og pusler rundt med datteren min, før familiefrokost.

Din morsomste, eventuelt verste, opplevelse med spons – eller event?

• Noen få dager før årets største event, kom en beskjed som truet gjennomføringen. Beskjeden kom selvfølgelig samtidig som jeg var midt i et utdrikningslag, som endte opp med at jeg ble stående i flere timer i telefon på et eget rom, mens resten av gjengen akttegnet etter en naken mann i naborommet. Heldigvis løste alt seg tilslutt.

Da vet vi mer om Martine.

Tekst: Julie Skrøder

21. jan 2020