Spot på Henning

På en typisk lørdag er Henning Jodnes alt for tidlig oppe med barn, drikker 4 kopper kaffe, mens han håper det tar minst to timer før han sitter i sandkassa.

Som Head of Commercial Projects i Warner Bros Norge og styremedlem i Norges Snowboardforbund er det kollegene og variasjonen som er det beste med jobben. Det eneste som er synd med jobben, er at det tar bort tid fra andre sysler man vil drive mer med.

I en verden der han kunne velge fritt i samarbeidspartnere ville det perfekte scenarioet vært om Ferrari eller Apple ba om en dokumentar for Netflix.

KORT OG GODT MED HENNING:

Hvilket ord skriver du oftest feil?

• Desvere ingen…

Hva skulle du bli når du ble stor?

• Snowboarder eller fotballspiller! Eventuelt begge deler.

Hvor kommer du fra, og hvor holder du til nå?

• Kommer fra Oppegård, bor på Sagene ut september, men bygger hus på barndomstomta i disse dager. Back to the suburbs!

Hvilken «kjendis» hadde du crush på i ungdommen?

Hva er din favorittlåt?

• Everlong – Foo Fighters (klarte t.o.m. å ha den som «brudevals» i eget bryllup)

Hva ville venner/kolleger sagt er «typisk deg»?

• At jeg er en jævel på small talk og skal organisere alt mulig.

Hvem skulle spilt rollen som deg?

Hva var livretten din som liten– og nå?

• Pasta bolognese. Pasta bolognese, med skjemmende mye parmesan.

Har du noen hobby, eller «sære» interesse?

• Snowboard, golf, jakt og gin er vel hobbyer, MÅ se TV2 sporten før dagen er komplett, er vel en vane.

Hva får deg til å le?

• Jerry of the day og annen slap stick er det sikreste kortet, men daglig må jeg skjule latter pga. RR podkast.

Drømmereisen går til?

Hva er din beste, eller eventuelt verste opplevelse med spons – eller event?

• Den beste må være Paddock Club - Formel 1, på Monza i Milano! Den verste må være den gangen da lydmannen tok siesta 1 time før event/konsert på Malta eller da politimesteren på Korfu ikke likte DDE midt i kirketid på et beach party for Norgesgruppen.

Gitt at du skulle hatt en annen jobb?

• Omdømmebygger for sykehus, for å fortelle de fine historiene vi hører for lite av.

Da vet vi mer om Henning.

Tekst: Julie Skrøder

6. september 2018