Sponser helt til 2025!

Coop har inngått et større samarbeid med FIS om Ski-VM, over de neste fem årene.

Det skriver de i en pressemelding.

Den nye avtalen starter med VM i Oberstdorf 2021 og inkluderer Ski-VM i 2025, melder de.

Den nye avtalen er en betydelig utvidelse av den eksisterende samarbeidsavtalen mellom partene. Kjeden blir hovedsponsor for Ski-VM i Oberstdorf i 2021 og Planica i 2023 og omfatter også VM i 2025, hvor Coop går inn som mesterskapets aller største sponsor.

Sponsoratet er et samarbeid mellom Coop Norge og Coop Midt-Norge.

- Avtalen skal bidra til økt stolthet og medlemsnytte ved at våre 1,7 millioner medeiere skal få muligheten til å oppleve VM på nært hold. Vi vil også bruke samarbeidsavtalen til å fremme fysisk aktivitet og sunt kosthold gjennom en rekke kampanjer og aktiviteter frem mot 2025. Dette er en god avtale for våre medeiere, for den norske skisporten og for oss i Coop, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge.

At Trondheim er søkerby til VM i 2025 var avgjørende for at Coop Midt-Norge, sammen med Coop Norge, har valgt å gå tungt inn i denne satsningen, skriver NTB.

- VM i 2025 er foreløpig ikke tildelt, men med kun Trondheim som søker har vi vært offensive og sikret oss betydelige rettigheter til arrangementet. Det er ingen tvil om at dette er vårt største lokale sponsorengasjement noensinne. Vi har også som mål å få til et samarbeid med lokal VM-arrangør. Vi i Coop Midt-Norge skal bidra til at Ski-VM i Trondheim blir en folkefest, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

- Valget av bredde og folkesport er naturlig for Coop ettersom vi representerer 1,7 millioner medeiere over hele landet. Og det er ingen tvil om at våre medeiere er veldig glade i skisporten! Nå gleder vi oss veldig til flotte opplevelser i Oberstdorf, Planica og forhåpentligvis Trondheim, sier Stokke.

 

 

Toppbilde: Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge og Geir Inge Stokke, Konsernsjef i Coop Norge. Foto: Coop.

Tekst: Julie Skrøder

2. des 2019