Spesielt for medlemmer

- Neste uke blir deler av informasjonen som ligger på nettsiden vår tilgjengelig kun for medlemmer. Vi legger også ut ny informasjon - til medlemmene, sier Gunnar Glavin Nybø, styreleder i Sponsor- og Eventforeningen.

Nybø er tydelig på at selv om foreningen skal være et åpent og inkluderende bransjefelleskap skal det å være medlem gi fordeler som ikke-medlemmer ikke får.

- Foreningen har vært aktiv på nett i mange år nå, med nyheter og faglig input, åpent for alle. Vi mener tiden nå er moden for å justere dette. Mye vil fortsatt være åpent, men ikke alt. Våre medlemmer får mest, forteller han.

Styreleder påpeker at det nå ved lukking også vil bli mer spesifikk informasjon tilgjengelig for, nettopp, medlemmer:

- Vi legger til ekstra input som blant annet sjekklister, forslag til ulike avtaler, sponsorshipguide, vinnersøknader, veiledning, konseptskisse – og det altså bak lukkede dører, forteller han.

Alle medlemmer vil få tilsendt nødvendig innloggingsinformasjon til uken, i forkant av lukkingen. Bildet som vil dukke opp på skjermen når man kommer til en side kun for medlemmer vil se slik ut:

Ikke-medlem, men vil bli? Klikk HER

Tekst: Hege Mauroy