SpareBank 1 Gudbrandsdal blir fra årsskifte ny hovedsamarbeidspartner til Birken

Bank blir Birken-partner ved årsskiftet.

-Vi er i sterk vekst og mener Birken og vårt finanshus passer utmerket sammen. Birken er en viktig bidragsyter til å gjøre vår region attraktiv og spennende. Deres arrangementer betyr mye for både lokalt næringsliv og frivilligheten som stiller med tusenvis på dugnader. For oss er det naturlig å bidra til å løfte Birken ytterligere til glede for hele vår region, sier administrerende banksjef Per Ivar Kleiven.

 

Det er finanshuset til SpareBank 1 Gudbrandsdal som nå går inn i samarbeidet med Birken. I tillegg til banken er også Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal og SpareBank 1 Regnskapshuset med på sponsoratet.

 

- Vi er stolte av å ha SpareBank 1 Gudbrandsdal med på laget og det vil bli en tydelig profilering av finanshuset på våre arrangement og gjennom hele året via Birkens ulike digitale kanaler. Vi er begge opptatt av å skape vekst og utvikling, samt legge til rette for folkehelse, idrettsglede og lokal stolthet, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen i Birken AS.

 

SpareBank 1 Gudbrandsdal er det andre selskapet som på kort tid inngår en stor og omfattende hovedsamarbeidsavtale med Norges største mosjonsarrangør. Tidligere i uken ble det kjent at Ultimate Nordic fra 2022 også blir ny hovedpartner til Birken innenfor områdene smøring, staver og tekstil.