Søkeportalen er nå åpnet

- I dag åpner vi for å søke Sponsor- og Eventprisen 2020. Og det gjør vi med åtte nye priskategorier, sier Lars Brockstedt Svendsen styremedlem i Sponsor- og Eventforeningen.

- Her kan du gå rett til søkeportalen, sier Lars Brockstedt Svendsen

Les mer

Han forteller videre:

- Med dette grepet utvides Sponsor- og Eventprisen når vi nå tilpasser oss økt mangfold i norsk opplevelsesmarkedsføring og går fra 10 til 18 priskategorier.

  • Det skal dermed kjempes om totalt 18 kategorier i Sponsor- og Eventprisen 2020. De åtte nye prisene er; Årets Spire, Årets Brand Activation, Årets Arena, Årets bruk av Profil, Årets Roadshow, Årets Messe/Fagarrangemenet, Årets High Five og Årets Nyskapning.

Styreleder i Sponsor- og Eventforeningen, Gunnar G. Nybø, forteller om bakgrunnen for styrets beslutning om de nye priskategoriene:

- Sponsor- og eventbransjen er i stor vekst, og behovet for endring og tilpasning i markedsføringsmiksen endrer seg. Vi har derfor bestemt oss for å utvide med åtte nye priser for å belyse mangfoldet som opplevelsesmarkedsføringen vil romme i fremtiden. 

De nye prisene skal styrke Sponsor- og Eventprisen som et verktøy for å inspirere til vekst og målrettet kreativitet innen bransjen i de kommende årene. Enda et grep er tatt på prisfronten. Det er på juryfronten.

- I lys av endringene i bransjen har vi nå valgt å nedsette to fagjuryer. En for sponsing og en for event, sier Brockstedt Svendsen.

Dette gjøres for å ha juryer bestående av spesialister som sikrer best mulig vurdering slik at rette kandidater får den anerkjennelsen de fortjener innen sitt felt.  

- Fagspesifikke juryer er mer og mer nødvendig når kompetansen er på et så høyt nivå som den er innen ulike aspekter av bransjen vår, sier Nybø.

*
Gunnar G. Nybø

  • Søkeportalen er åpen til 15. januar 2020 kl 12.00. Du kan søke HER
  • Se statuttene for alle Priskategoriene HER
  • Du kan også melde deg på selve arrangementet, som er 4. mars 2020, allerede nå. Det gjør du HER

Det er enda flere nyheter rundt Sponsor- og Eventprisen. En av dem er at vi utvider til Sponsor- og Eventuka, i dagene rundt den store arrangementsdagen i begynnelsen av mars. Da blir det enda mer kunnskapsdeling og inspirasjon. Bare følg med her på våre nettsider!

Se også saken på Kampanje

 

 

Tekst: Hege Mauroy

15. november 2019