Søk ESA nå

Den 26. februar 2020 deler The European Sponsorship Association (ESA) ut sine Awards innen spons. Søknadsfristen er 11. oktober.

Spesialpris

Karen Fan , administrerende direktør i ESA, gir våre medlemmer spesialpris

- Det er 25 kategorier du kan søke i og det du søker for må i all hovedsak ha skjedd i perioden mars 2018 - september 2019, sier daglig leder Hege Mauroy i Sponsor- og Eventforeningen.

Se kategoriene HER

Fire kategorier er endret fra i fjor. Det er:

• Esports sponsorship er blitt til Gaming Sponsorship
  • TV sponsorship er gått tilbake til Media sponsorship
  • CSR er nå Purpose-led sponsorships
  • Best use of data, analytics and insights, er kort og godt nå Best Use of Insights

Administrerende direktør i ESA, Karen Fan, forteller at juryen som skal vurdere alle de europeiske søknadene er på totalt 40 personer. Shortlist blir klar tirsdag 26. november 2019.

- Normalprisen for å søke er 270 GBP, mens medlemmene av Sponsor- og Eventforeningen betaler ESA member-pris på 225 GBP, forteller Mauroy.

Du kan søke HER

Selve prisutdelingen skjer i London, den 26. februar, på the Brewery.

- Medlemmene i Sponsor- og Eventforeningen får spesialpris også på den, tilsvarende ESA member-pris. Du kan melde deg på HER, avrunder Mauroy.

25. september 2019