Signerer med Diadora og Maxim

Norges Cykleforbund har signert to avtaler. Den ene gjør Diadora til klesleverandør for sykkellandslaget i perioden 2018 - 2020.

Klesavtalen er gjort med Wenaas Nordic og inkluderer merkevarene Diadora, Buff og Camelback.

Den andre avtalen, gjeldende for samme periode, er med Maxim som er leverandør av ernæringsprodukter.

- Vi er svært fornøyd med å ha fått på plass to viktige og langsiktige avtaler som dette. Wenaas Nordic har vi samarbeidet godt med siden 2015, og vi ser frem til å fortsette samarbeidet i en ny treårsperiode, sier markeds- og kommunikasjonssjef Per Erik R. Mæhlum i NCF, i en pressemelding.

-Vi har stor tro på de norske syklistene i tiden fremover og gleder oss til å fortsette på det gode samarbeide med NCF, sier Toto Wold i Wenaas Nordic.

Mæhlum påpeker at riktig ernæring er avgjørende for landslagssyklistene.


Per Erik R. Mæhlum

- Maxim er en solid aktør som mange har et forhold til, og som har et produktsortiment som passer godt for syklister. Vi er glade for interessen Maxim har vist for oss, og vi er helt sikre på at begge parter vil få et godt utbytte av samarbeide i årene fremover, sier han.

Country Brand Manager Thea Anette Libæk i Maxim forteller at Maxim er stolte over å være offisiell ernæringsleverandør for NCF og sykkellandslaget.

- Vi ser frem til å være samarbeidspartnere i årene fremover og forsterke Maxim sin posisjon innenfor sykkelmiljøet i Norge, sier Libæk i pressemeldingen.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

Foto: Norges Cykleforbund

7. mars 2018