Satser på faglig påfyll

- Vi har sett en eksplosjonsartet vekst i det norske næringlivet når det gjelder å investere i kultur og næring, sier CMO i Palmesus Ketil B. Stensrud.

Palmesus betegner seg selv som Skandinavias største strandfest. Nå tar de et skritt videre i retning av kompetansedeling og faglig kunnskap.

I følge Stensrud ligger det nemlig mye uforløst potensiale i grensesnittet mellom kultur og næring.

- Dette ønsker vi å sette på agendaen og derfor lanserer vi nå for aller første gang Palmesus Business Forum, forteller han.

Dagen før strandfesten, 4. juli, arrangeres denne næringlivskonferansen i samarbeid med Palmesus' sin hovedpartner for eventet, som er Aftenposten.

- Vi er urokkelig i vår tro på at nettopp kultur og næring vil prege fremtidens marked, og at trendene som bobler under overflaten er kritiske å få med seg på tvers av de aller fleste bransjer og sektorer, sier Stensrud.

Stensrud melder samtidig at medlemmer i Sponsor- og Eventforeningen får drøyt 20% rabatt på den nye konferansen:

- Mens andre betaler kr 2495, betaler du kun kr 1990.

Medlemmer av Sponsor- og Eventforeningen finner rabattkoden HER - kan se programmet og melde seg på, via samme link.

Tekst: Hege Mauroy

18. juni 2019