Samarbeid på tvers

I forbindelse med ESA Excellence Award i forrige uke ble det gjennomført et felles møte mellom den svenske, finske, engelske & europeiske - samt den norske Sponsor- og Eventforeningen.

Tema for møtet var hvordan dra nytte av hverandre og hvordan samarbeide mer og bedre.

- Møtet var på historisk, i det det er første gang vi alle var samlet til et slikt møte. Alle land har sine utfordringer, og det kan være nyttig å høre om disse og muligheter som berører utover spesifikke landegrenser, sier Hege Mauroy daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.

Planen er å fortsette dialogen for å fremme verdiskapning for alle medlemmer i de respektive foreningene.

- Vi har hatt og har spesielt god dialog med vår svenske søsterorganisasjon. Nå utvider vi mulighetsområdet og ser frem til å kunne dra nytte av et større kunnskapsfellesskap, forteller Mauroy.

Risto Oksanen/Finland og Ulrika Molin/Sverige - etter at Norden oppsummerer møtet

15. februar 2018