Right to Play og Liverpool FC

Nå er Right To Play-logoen å se på drakta til Liverpool spillerne.

Det opplyser Right to play på egne hjemmesider.

Videre skriver de at som en del av samarbeidet med Liverpool FC Foundation vil alle klubbens Champions League kamper denne sesongen bli spilt med Right to Plays logo.

Jimmy Vika i Right To Play Norge

Liverpool FC Foundation er klubbens offisielle veldedige stiftelse og inngikk tidligere i år et partnerskap med Right To Play for å styrke, utdanne og beskytte utsatte barn rundt om i verden.

Den nye Champions League drakta med Right To Play-logo ble første gang brukt da Liverpool møtte FC Salzburg på hjemmebane, 2. oktober i år. Logoen har en fremtredende plassering på ryggen under nummeret til spillerne.

- Vi er stolte av vårt nye partnerskap med LFC Foundation, og at vi gjennom synlighet på Champions League drakta får vist vårt viktige samarbeid til millioner av fotball fans over hele verden, sier Jimmy Vika i Right To Play Norge.

Toppbilde: Right To Play Norge

Tekst: Julie Skrøder