Rett inn – også på bransjedagen

Som nytilsatt sponsorsjef i Dale of Norway gjorde han umiddelbart to ting. Først meldte han Dale inn i foreningen. Så meldte han seg på Sponsor- og Eventprisen.

- Vi melder oss inn i Sponsor og Eventforeningen fordi jeg vet at det er mye å kunne hente av tverrfaglig kompetanse som kan løfte sponsingen til Dale of Norway. Samtidig er foreningen en fin nettverksarena for alle som brenner for sponsing og event som fag. Og bransjedagen kommer jeg på, fordi jeg vet hvor viktig møteplassen er for alle som er glad i spons, sier John-Olav Evans, Head of Sponsorships i Dale of Norway.

Dale of Norway ble started i 1879 og har full produksjon på Dale.

- Kolleksjonen har beveget seg mye de siste årene, en tydeligere bevegelse mot sport og fashion samtidig som man har bevart tradisjon, historie og kulturen. I dag lager Dale plagg til alle sesonger og i 2018 vil vi ha en egen golfkolleksjon, forteller Evans.

Dale har levert OL genseren helt siden OL i Cortina 1956.

- Vi er stolt samarbeidspartner til Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen, Alpinlandslaget og Langrennslandslaget. Samtidig støtter vi opp om ulike arrangement i Norge og utland, avrunder sponsorsjefen.

Les mer om vårt nye medlem HER

(Toppbildet: Hilde Midthjell, administrerende direktør i Dale of Norway og John-Olav Evans) 

 

 

Tekst: Hege Mauroy

12. januar 2018