Rema for håndball

REMA 1000 blir hovedsponsor for Håndballgutta de neste fire årene.

REMA 1000 skal også være avsender av Norges Håndballforbunds håndballskoler og bidra til rekruttering av nye «Håndballjenter og Håndballgutter», står det i en pressemelding. I tillegg til å være hovedsponsor for Håndballgutta, skal REMA 1000 profilere seg på alle yngre landslag på herresiden.

- Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med håndball. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold i idretten, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth i pressemeldingen.

Ifølge TV 2 skal avtalen gi Norges Håndballforbund mellom 40 og 50 millioner kroner.

- Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsing i alle aldre de kommende fire sesongene, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Generalsekretæren fortsetter:

- Med fokus på landsdekkende håndballskoler, sunn mat og våre landslag, har vi i REMA 1000 en partner som vil bidra til både bredde og topp for begge kjønn, noe som kommer hele Håndball-Norge til gode. Avtalens størrelse og omfang er historisk for Håndballgutta, og gjenspeiler håndballens generelle størrelse i Norge, og naturligvis også lagets sportslige prestasjoner, sier Langerud i pressemeldingen.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

28. august 2018