Posten er kommet til oss

- For å lykkes med sponsorarbeidet er det viktig å følge med på utviklingen i dette markedet. Her er Sponsor- og Eventforeningen en god kilde til informasjon og verdifull innsikt.

Det sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge, som legger til at det var naturlig å søke seg inn som medlemmer, i oppstarten av et nytt 4-årig samarbeid med håndballen.

I over 30 år har nemlig Posten sponset håndball og i 2018 fornyet Postenkonsernet avtalen som generalsponsor for fire nye år.

- Som sponsor har vi fått bidra til suksesshistorien for norsk håndball med en lang rekke internasjonale triumfer. I årene som kommer vil Posten-logoen fortsatt prege draktene til Håndballjentene og Bring-logoen blir synlig på Håndballguttas drakter, sier Gjølme.

På toppbildet ser vi god stemning blant avtalepartnere og tidligere landslagsstjerner, som har spilt med Posten-logoen på brystet siden samarbeidet ble etablert for mer enn 30 år siden. (Foto: Jørn Michalsen)

Posten Norge AS er et av Nordens største post- og logistikkonsern. De utvikler og leverer helhetlige løsninger innen post, kommunikasjon og logistikk, og møter markedet med to merkevarer; Posten og Bring.

Les mer om vårt nyeste medlem her

 

Tekst: Julie Skrøder

3. jun 2019