Pop-up sponser

Dale of Norway er allerede samarbeidspartner til X Games Norway. Nå har de i tillegg «Pop-up» sponset Øystein Bråten.

Dale of Norway har siden 1956 laget offisielle vinter OL gensere, samt mesterskapsgensere til Skiforbundet. Nå har de også valgt å satse på X Games Norway. Med egen genser og avtale med Øystein Bråten.

- For oss er det viktig å treffe et yngre segment. Dale of Norway er i endring, og vi vil ha med oss et yngre segment. Strikk blant de unge er en trend som er på vei tilbake og hva er fetere enn å være en del av X Games miljøet, sier Sponsorsjef John-Olav Evans i Dale of Norway.

Avtalen med Bråten er i en gitt periode som strekker seg over X Games og sommeren.

- Vi er veldig glade over å ha en avtale med en nybakt Olympisk mester. Det fantes et vindu med Øystein, det vindu ville vi forsøke å utnytte. Det finnes pop-up events, butikker og marketing, hvorfor ikke et popup sponsorat? Med begrensede midler er dette en god mulighet til å føle seg frem, men samtidig hente hjem en effekt og ROI i en avgrenset tidsramme, forteller Evans.

Øystein Bråten selv sier dette:

- Det blir kult å by på Norske tradisjoner med Dale of Norway når hele min skiverden kommer hit til Norge for å konkurrere. Det blir jo en real forlengelse av 17 mai feiringa.

X Games Norway går av stabelen 16-18 mai 2018, med skateboard, big air snowboard og freeski samt diverse underholdning.

 

 

Tekst: Hege Mauroy

2. mai 2018